Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » 2016 » Kuriame lauko bibliotekėlę Janapolės bendruomenės parkelyje

Kuriame lauko bibliotekėlę Janapolės bendruomenės parkelyje

Kuriame lauko bibliotekėlę Janapolės bendruomenės parkelyje

Pilietinis projektas „Aš už Lietuvą!" pirmasis pasitinka mūsų valstybės atkūrimo šimtmetį. Jo idėja – padovanoti po gerą darbą savo šaliai ir taip drauge kurti šaunesnę Lietuvą.
Pilietiškumas dar niekada nebuvo toks paprastas ir smagus!


Janapolės pagrindinės mokyklos bendruomenė užsiregistravo šiame projekte ir pasiūlė vieną iš veiklų - Lauko bibliotekėlės atidarymas Janapolės parkelyje. Gegužės 27 dieną įvyko šventinis bibliotekėlės atidarymas. Susirinko mokyklos bendruomenė ir daugelis Janapolės miestelio gyventojų. Simbolinę „Lauko bibliotekėlės“ atidarymo juostą perkirpo garbinga viešnia Telšių rajono savivaldybės švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėja Danutė Mažeikienė, Janapolės pagrindinės mokyklos direktorė Janina Šileikienė ir Janapolės bendruomenės pirmininkas Česlovas Ubartas.
Pakviesti Janapolės vyresni ir jaunesniosios kartos poetai, kurie skaitė savo kūrybos eiles, dovanojo savo kūrybos knygą bibliotekėlei.
Smagiai leidome laiką, dalinomės knygomis, dalyvavome literatūrinėje popietėje „Aš ir knyga“. Išsiskirstėme kupini geros nuojautos, kad šis atviras bibliotekos „filialas“ gyvuos ir bus naudingas bendruomenei.

Bibliotekininkė Aušra Ubartienė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje