Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Meilė be ribų

Meilė be ribų

Meilė be ribų

Nick Vujicic

Milijonai žmonių visame pasaulyje pažįsta besišypsantį Niko Vujičičiaus veidą ir yra girdėję jo motyvuojančias kalbas. Nikas susikūrė, kaip jis pats sako, „juokingai gerą gyvenimą“, nors gimė be rankų ir be kojų. Savo teigiamu požiūriu, pozityviu mąstymu ir įkvepiančiomis istorijomis jis yra pavyzdys daugeliui žmonių.
Knygoje „Meilė be ribų“ Nikas ir jo žmona Kenai pasakoja, kaip jie surado ir pamilo vienas kitą, kaip įveikė savo bei artimųjų abejones dėl jųdviejų santykių, kokie buvo pirmieji santuokos metai ir tėvystės džiaugsmai.
Šioje knygoje rasite naudingų praktiškų įžvalgų apie santykius poroje ir sužinosite: kaip išmokti nusileisti vienas kitam, kaip susitaikyti, kad sutuoktinis, kaip ir visi kiti žmonės, laikui bėgant keičiasi, kaip suprasti ir atjausti savo antrąją pusę, o svarbiausia – kaip suderinti savo poreikius ir lūkesčius.
Sėkmingai santuokai reikalinga abipusė ir nesavanaudiška meilė, kaip ir abipusis, gilus, ilgalaikis įsipareigojimas.
Nikas Vujičičius – žinomas oratorius, bestselerių autorius ir pelno nesiekiančios organizacijos „Gyvenimas be galūnių“, kuri padeda palengvinti gyvenimą žmonėms visame pasaulyje, vadovas.
Nikas keliauja po visą pasaulį, dalyvauja televizijos laidose, atvirai dalijasi savo asmenine patirtimi, kalba apie tai, kaip įveikti kliūtis, ir kviečia siekti savo svajonių.
Gimęs Australijoje, dabar gyvena Pietų Kalifornijoje su žmona Kenai, šios knygos bendraautore, ir augina du sūnus – Kijošį ir Dejaną.

 
Savanoris bibliotekoje