Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Mirtis - tai prabudimas. Gydytojo kelionė į pomirtinį pasaulį ir jame

Mirtis - tai prabudimas. Gydytojo kelionė į pomirtinį pasaulį ir jame

Mirtis - tai prabudimas. Gydytojo kelionė į pomirtinį pasaulį ir jame

Autorius: Paul Perry


Knygoje „Mirtis – tai prabudimas“ pasakojama apie būties transcendenciją ir žmogaus transformaciją. Tai vienas iš labiausiai pribloškiančių ir išsamiausių apymirtinės patirties liudijimų iš visų, kokius man teko girdėti beveik penkiasdešimt metų tyrinėjant šį reiškinį.
(Dr. Raymond A. Moody).
Gydytojas anesteziologas Rajivas Parti greičiausiai būtų buvęs paskutinis žemėje žmogus, patikėjęs, jog egzistuoja dangus ar pragaras, jei vieną dieną pats ten nebūtų pabuvojęs...
Prieš savo anapusybės patirtį Rajivas buvo itin pasiturintis žmogus, besididžiuojantis savo socialine padėtimi ir turtais – jo ištaigingi, didesni nei 600 kv. m namai priminė pilį, o keturių vietų garaže puikavosi tokie automobiliai, kaip poršė, mersedesai ir hameris. Akcijų birža ir nuosava klinika jam leido mėgautis šia prabanga.
Tačiau vieną dieną viskas apvirsta aukštyn kojomis. 2005 m. Rajivas suserga prostatos vėžiu, o aštuntos operacijos metu staiga atsiskiria nuo kūno ir patiria didžiausią savo gyvenimo išbandymą – kelionę į pomirtinį pasaulį! Ryški šviesa, neįtikėtinos meilės persmelkta atmosfera, susitikimas ir susitaikymas su mirusiu tėvu, o svarbiausia – arkangelų suteiktos žinios iš pagrindų pakeis visą tolimesnį Rajivo gyvenimą.
Ši stebinanti, medicininias faiktais paremta istorija ne tik paskatins į mirtį pažvelgti kaip į kitokios būties pradžią, bet ir suteiks unikalių žinių apie pomirtinį pasaulį, įkvėps ieškoti tikrojo pašaukimo, o svarbiausia – išmokys mylėti ir atleisti.

 
Savanoris bibliotekoje