Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Titanų įrankiai

Titanų įrankiai

Titanų įrankiai

Autorius: Timothy Ferriss

Kultinių bestselerių autorius Timas Ferrisas per dvejus metus pakalbino daugiau kaip 200 pasaulinio garso įžymybių – nuo kino žvaigždžių, atletų iki specialiųjų pajėgų vadų, rašytojų, biochemikų ir technologijų guru – apie jų kasdienybės praktikas ir išsiugdytus įpročius, padedančius kurti didžius dalykus.
Pats išbandęs ir įsitikinęs, kad nuosekliai taikomos sėkmingosios praktikos didina ne tik pajamas, bet ir atsparumą stresui bei laimės pojūtį, T. Ferrisas skaitytojui pateikia išgrynintas taktikas ir kasdieninius įpročius, juos pavadinęs TITANŲ ĮRANKIAIS.
Verslo žiniasklaidos banginiai Fast Company investuotoją, verslo konsultantą, knygų ir televizijos laidų autorių Timą Ferrissą yra paskelbę „inovatyviausiu verslo žmogumi", o Forbes jį nuolat įtraukia į žinomiausių ir įtakingiausių sąrašus. Pradėjęs nuo sėkmingų investicijų, Timas vėliau patarinėjo tokiems startuoliams kaip Uber, Facebook, Alibaba ir kt. Jis yra net keturių New York Times sąrašo pirmosios vietos bestselerių autorius, žiniasklaidos pakrikštytas „audioOpra", nes jo internetinę laidą The Tim Ferriss Show stebi per 100 milijonų žmonių visame pasaulyje.

 
Savanoris bibliotekoje