Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Mėnuo kaip metai

Mėnuo kaip metai

Mėnuo kaip metai

Autorė: Žydrė Dargužytė

Palikusi gerai apmokamą vadovės darbą viešųjų ryšių agentūroje ir geštalto psichoterapijos studijas, autorė išsikėlė sau asmeninį tikslą tapti įgulos nare turtuolių jachtoje. Lietuvės planui įgyvendinti prireikė nemažai sumanumo ir laiko, mat tarptautiniai konkursai į kajutės stiuardesės pareigas – milžiniški, o norinčiųjų daugiau nei laisvų pozicijų. Ne veltui juokaujama, kad šis darbas tik išrinktiesiems. Vėliau nuosavas namas, geras automobilis ir daugybė kitų gero gyvenimo atributų, gavus kontraktą jachtoje su įspūdingu atlyginimu, tampa ranka pasiekiami. Vis dėlto gyvenimas laive pareikalauja sumokėti didelę kainą – neretai sušlubuoja fizinė ir emocinė sveikata, o įtraukiantys meilės romanai tampa didžiausių intrigų priežastimi.
Žydrė Dargužytė – komunikacijos ir viešųjų ryšių ekspertė, konsultacijų agentūros „Foxy PR“ direktorė, geštalto psichoterapijos praktikė, asmeninio augimo studijos „Dialogo principas“ įkūrėja, lektorė, išskirtinių eksperimentinių projektų vadovė, kūrybinių procesų inovatorė.
"Mėnuo kaip metai. Eksperimentas laive. Tikra istorija, nutikusi vienoje iš prabangiausių kruizinių jachtų Europoje" – pirmoji Žydrės knyga apie dvi jos keliones: kelionę kruizine jachta Dunojumi įsidarbinus ten kajutės stiuardese ir kartu kelionę į save. Abi kupinos iššūkių, baimių, nusivylimų ir nuostabių atradimų.

 
Savanoris bibliotekoje