Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Juodoji knygelė

Juodoji knygelė

Juodoji knygelė

Autorė: Otegha Uwagba

Nepamainomas karjeros vadovas kūrybiškai dirbančiai moteriai.
„Juodoji knygelė: dirbančios moters vadovas“ patenkins kiekvienos kūrybiškos moters, nesvarbu, ar ji savo srityje yra naujokė, ar didelę patirtį turinti profesionalė, poreikius. Šis kelioninės knygos dydžio vadovas, kuriame gausu įdomių idėjų ir naudingų patarimų, taps geriausiu jūsų pagalbininku kopiant karjeros laiptais.
Rašytoja Otegha Uwagba (Forbes įtraukta į 30 įtakingiausių žmonių, kuriems dar nėra 30-ies, sąrašą) detaliai aiškina, ko turėtumėte imtis, siekdama sėkmingos karjeros: ji moko, kaip reikia derėtis dėl algos pakėlimo, sukurti savo prekinį ženklą, įvaldyti tinklaveikos meną ir įveikti kūrybinę krizę. Be to, „Juodojoje knygelėje“ rasite išmintingų patarimų, kaip užsitikrinti sėkmę dirbant laisvai samdoma specialiste, ir visą skyrių, padėsiantį perprasti sudėtingą viešo kalbėjimo meną.
„Juodoji knygelė“ parašyta bedradarbiaujant su tokiomis novatoriškomis moterimis kaip rašytoja Chimamanda Ngozi Adichie, „Refinery 29“ viena iš įkūrėjų Piera Gelardi, The Gentlewoman vyriausiąja redaktore Penny Martin ir daugeliu kitų, yra išmintingų patarimų ir įžvalgų, paremtų daugiamete patirtimi, rinkinys. Nesvarbu, kas esate — mąstytoja, gamintoja, menininkė ar verslininkė, — ši knyga taps jūsų įkvėpimo šaltiniu.

 
Savanoris bibliotekoje