Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Kaip suš*kti savo gyvenimą arba kaip to išvengti

Kaip suš*kti savo gyvenimą arba kaip to išvengti

Kaip suš*kti savo gyvenimą arba kaip to išvengti

Autorė: Andrea Owen

Mus užklumpa krizės, žmonės elgiasi kaip subingalviai, palieka vyrai, vaikai kelia rūpesčių, paaugliai verčia nemiegoti naktimis, gydytojai nustato diagnozes, kurių nenorėtume girdėti... Tačiau tai nereiškia, kad gyvename netinkamai ar skleidžiame blogus virpesius. Paprasčiausiai taip būna! Tačiau jei vis dėlto atrodo, kad esame prasikaltusios, laikas padirbėti su savimi.
Pirmas žingsnis:
PRIPAŽINTI VISUS JAUSMUS IR IŠGYVENIMUS.
Antras žingsnis:
PAKEISTI NUSISTOVĖJUSĮ ELGESĮ.
Trečias žingsnis:
PAMILTI SAVE IŠ NAUJO.
Svarbiausios pamokos, kurias reikės išmokti:
Kaip suvaldyti vidinę kritikę
Kaip atleisti sau
Kaip nelyginti savęs su kitais
Kaip nebandyti įtikti, daryti įspūdžio
Kaip atsikratyti perfekcionizmo
Kaip nebijoti savo silpnumo
Kaip susidėlioti vertybes.
Logiški, prasmingi ir įžvalgūs patarimai, kaip pradėti gyventi be kaukės. Nuoširdus, atviras ir išmintingas tekstas, kaip nustoti kurti katastrofų scenarijus ir atgauti pasitikėjimą savimi bei gyvenimu.
Andrea Owen – rašytoja, diplomuota ugdomojo konsultavimo trenerė, mokanti sėkmės lydimas moteris atsikratyti perfekcionizmo, noro kontroliuoti, slėptis nuo žmonių ir rinktis drąsos bei pasitikėjimo savimi kelią. Ne vienai ji padėjo suvaldyti vidinę kritikę, suburti apie save mylimus ir mylinčius žmones ir parodyti pasauliui, kas jų gyvenimo šeimininkė. Taigi, sveikos atvykusios, viso pasaulio moterys, kurių širdys įskaudintos, kurioms neramu, kurios bijo. Jūs patekote ten, kur reikia. Jūs tokios pat kaip mes; mylime jus tokias, kokios esate, ir vis dėlto jūs trokštate pokyčių į gera. Tikrai žinau viena: kai moteris ryžtasi keisti savo gyvenimą, kai tampa dėmesinga sau ir savo norams, jos niekas negali sustabdyti. Ir jūs, brangi skaitytoja, esate tokia moteris.
Žaviuosi jūsų ryžtu daugiau sužinoti apie save. Nes pradėjusios geriau save pažinti, įgusite puikiai naudotis naujomis priemonėmis, imsite geriau jaustis ir tapsite nauju žmogumi.
Tapusios kitu žmogumi, geresniu pačiam sau, įkvėpsite kitus. Drugelio efektas gali išjudinti kalnus, o moterys turi galios ne tik pačios keistis, bet ir keisti pasaulį. Taigi pasiraitokite rankoves, susisekite plaukus į uodegą ir imkimės darbo.

 
Savanoris bibliotekoje