Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Laimingi kartu

Laimingi kartu

Laimingi kartu

Autoriai: Suzann Pileggi Pawelski ir James O. Pawelski

Žodis MYLĖTI reiškia veiksmą.
Pozityviosios psichologijos mokslininkai ir sutuoktiniai Suzann Pileggi Pawelski ir Jamesas Pawelski siūlo darnių santykių vadovą. Jie kviečia sužinoti daug naujų dalykų apie save ir partnerį, taip pat pateikia praktinių patarimų. Knygoje remiamasi moksliniais tyrimais, senovės išmintimi, autoriai dalijasi ir asmenine santykių kūrimo patirtimi.
Sužinokite:
• kas lemia ilgalaikius santykius;
• kaip ugdyti savo ir partnerio teigiamus jausmus;
• kaip mėgautis maloniomis akimirkomis;
• kaip įžvelgti savo ir antrosios pusės stiprybes ir jas puoselėti.
Knygos mintys jums padės sutvirtinti tarpusavio ryšį, primins ir romantiškos partnerystės, ir apskritai gyvenimo tiesas. Pasiruoškite teigiamų emocijų ir smagių atradimų kupinai kelionei į savęs ir savo gyvenimo palydovo pažinimą.
„Neabejojame, kad puoselėjant santykius įdėtas darbas yra toks pat svarbus, kaip darbas sporto salėje tobulinant kūno formas. Kūnas stebuklingai nepasidaro sportiškesnis; toks jis tampa tik nuolat treniruojantis. Be to, treniruotis reikia tikslingai ir išmintingai. Ta pati taisyklė galioja ir tarpusavio santykiams. Nuolatinės pastangos ir įpročiai čia vaidina pagrindinį vaidmenį.“
Suzann Pileggi Pawelski, Pensilvanijos universiteto taikomosios pozityviosios psichologijos magistrė, yra laisvai samdoma rašytoja. Ji tiria laimės poveikį tarpusavio santykiams ir sveikatai, taip pat yra „Psychology Today“ tinklaraštininkė ir interneto svetainės „Live Happy“ viena redaktorių.
Jamesas Pawelski yra Pensilvanijos universiteto Pozityviosios psichologijos centro profesorius, Tarptautinės pozityviosios psichologijos asociacijos vykdomasis steigėjas. Jis skaitė pranešimus įvairiose konferencijose daugiau nei 20 šalių, jo straipsnius spausdina laikraščiai ir mokslo žurnalai. Su žmona Suzie Jamesas veda seminarus „Romantika ir moksliniai tyrimai™“.
„Ši knyga yra būdas kurti ir bendrauti tiek mums patiems, tiek panašiai mąstančioms poroms. Ji – veiksmingas ir glaustas požiūris į sėkmingų romantiškų santykių ugdymą; tereikia žvelgti į šiuos santykius kaip į galimybę puoselėti dar glaudesnį ryšį, taip pat puoselėti tiek partnerio skleidžiamą gėrį, tiek savo gerąsias puses.“ (Suzann Pileggi Pawelski ir Jamesas Pawelski).
„Gaila, kad ši knyga nebuvo išleista prieš dvidešimt metų, norėčiau būti ją perskaitęs anuomet. Skaitykite... Man padėkosite vėliau.“ (Larry Kingas, televizijos ir radijo laidų vedėjas).
Talas Benas-Shaharas, „New York Times“ bestselerių autorius, Harvardo universiteto dėstytojas „Įsimylėti lengva. Pamilti tinkamą žmogų sudėtingiau. O likti įsimylėjusiems – dar sunkiau. Vis dėlto įmanoma. Kaip to pasiekti, lengvai skaitomoje, įtraukiančioje ir mąstyti skatinančioje knygoje pataria Suzie ir Jamesas Pawelski, Aristotelio išmintį susiedami su šiuolaikinės psichologijos empirinių tyrimų išvadomis. Greta šmaikščių pasakojimų ši pora aprašo mokslinius tyrimus ir duoda begalę itin praktiškų patarimų, įskaitant „kaip“ ir „kodėl“ gaires. Tebūnie „Laimingi kartu“ kelią jums rodantis žemėlapis.“

 
Savanoris bibliotekoje