Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Visada priekyje. Žvilgsnis iš lyderio pozicijos

Visada priekyje. Žvilgsnis iš lyderio pozicijos

Visada priekyje. Žvilgsnis iš lyderio pozicijos

Autorius: Ant Middleton

Niekas negimė lyderiu, tačiau Antas Middletonas, ryžtingai pasitinkantis gyvenimo iššūkius, suprato tikrosios lyderystės prasmę. Savo knygoje „Visada priekyje“ jis dalijasi pagrindinėmis pamokomis, išmoktomis per įspūdingą, įkvepiantį gyvenimą.
Specialiųjų pajėgų apmokymai – ne pasivaikščiojimas parke. Taisyklės griežtos, o instruktoriai pasirūpina, kad jas įsisavintum praliedamas daug prakaito, atsidurdamas už fizinių galimybių ribos. Čia ne vieta užuojautai ir nusiskundimams!
Po trylikos metų tarnybos įvairiose Didžiosios Britanijos elitinėse pajėgose, ketverius iš jų praleidęs Specialiojoje jūrų tarnyboje (SBS), A. Middletonas – gyvas pavyzdys, ko reikia, norint pranokti kitus. Jis buvo vedlys. Jis pirmasis žengdavo pro nežinomas duris, pirmasis atsidurdavo pavojaus zonoje.
Šioje įdomioje ir įkvepiančioje knygoje autorius pasakoja apie savo pergales ir pralaimėjimus: jaudulį praėjus specialiųjų pajėgų atranką, gedulą po ankstyvos tėvo mirties, kalėjimą po karinės tarnybos, taip pat moko vertingų dalykų, kurie mums pravers kasdieniame gyvenime. Iš anglų kalbos vertė Rima Čeliauskaitė

 

 
Savanoris bibliotekoje