Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Kažkas prarasto, arba Penktoji aveniu

Kažkas prarasto, arba Penktoji aveniu

Autorė: Donata Kontenienė

kazkas prarasto arba penktoji aveniu„Ar kada nors susimąstėte, kaip lengva įsimylėti? Kaip lengva apsvaigti nuo salsvo tarsi vynas jausmo. Kaip lengva skrajoti padebesiais. Taip, įsimylėti lengva, bet ar kada pagalvojote, kaip sunku mylėti? Kaip nelengva išsaugoti ir branginti jausmą, kurį gauname be jokios instrukcijos".
Donata Kontenienė
Žvarbią žiemos dieną už kampo dingęs geltonas taksi išsivežė ne tik raudonplaukę Jumą. Išsivežė ir išlepusio milijonieriaus Danielio Silverio širdį. Širdį, kuri, atrodė, niekada nesugebės mylėti.
Užkariauti žavią padavėją Danieliui Silveriui atrodė nuotykis. Kažkas naujo nuobodžioje turtuolio rutinoje. Neleido sau nė pagalvoti, kad paprasta mergina iš Arizonos pažadins jame tai, ko nė neįtarė turįs. Tik kai jau atrodė, jog laimė ranka pasiekiama, Juma sužinojo tiesą. Ir toji tiesa išginė ją iš Niujorko – kuo toliau nuo Danielio Silverio ir jo paslapčių.
Dvi kraujuojančias širdis skiria tūkstančiai mylių, klastingus planus rezga palikta sužadėtinė, o nuo dar didesnio skausmo bando apsaugoti šeima. Tačiau Danielis Silveris neleidžia sau pasiduoti be kovos. Jis turi susigrąžinti Jumos pasitikėjimą ir meilę. Jis privalo sugrąžinti ją į Niujorką ir į savo gyvenimą...

 
Savanoris bibliotekoje