Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Edukacinė popietė. „Aš ir knyga gimiau tais pačiais metais“.

Edukacinė popietė. „Aš ir knyga gimiau tais pačiais metais“.

„Skaitymo iššūkis“ – tai žaismingos varžytuvės, vykstančios iki rugpjūčio pabaigos, kuriomis siekiama skatinti visuomenės, ypač vaikų ir jaunimo, susidomėjimą knygomis, populiarinti skaitymą kaip laisvalaikio pomėgį. Šiais metais buvo pateiktos 5 temos. Pasitarę su skaitytojais nutarėme liepos mėnesį perskaityti ...tavo gimimo metais parašytą knygą.
Šių metų liepos 27 dieną susirinkome aptarti ir paskaityti knygas, kurias buvome pasirinkę.
Popietėje dalyvavę „Skaitymo iššūkio“ skaitytojai sakė, kad šis projektas jiems buvo įdomus ir tokiame žaidime mielai dalyvautų ir kitais metais. Buvo smagu kartu skaityti knygas pagal pasirinktą užduotį. Įvairių leidinių bibliotekoje daug, tad įdomu buvo perskaityti netikėtą knygą, kurios gal ir nebūtų perskaitę, jeigu ne užduotis.
Visiems popietės dalyviams buvo įteiktos atminimo dovanėlės ir padovanoti skaitytojo pažymėjimai. Jaunieji skaitytojai džiaugėsi gautais skaitytojų pažymėjimais. Aptarę kitas užduotis rugpjūčio mėnesį nutarėme skaityti ...draugo rekomenduotą knygą. Džiugu, kad vaikams ir jaunimui malonu skaityti knygas. Manau, kad tokie renginiai paskatins ir kitus vaikučius pamilti knygą.

Vyr. bibliotekininkė Jadvyga Jakienė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje