Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Metų knygų vaikams pristatymas Buožėnų filiale

Metų knygų vaikams pristatymas Buožėnų filiale

Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos Buožėnų filialas rudenį tradiciškai dalyvavo  akcijoje „Metų knygos rinkimai“. Akcijos organizatoriams buvo pateikta paraiška apie planuojamus renginius ir vaikų penketuko knygų pristatymus. Antrus metus iš eilės paraiška buvo įvertinta ir biblioteka gavo vaikų kategorijos knygas: Daiva Čepauskaitė „Baisiai gražūs eilėraščiai“, Violeta Palčinskaitė „Eilėraščiai iš namų“, Marius Marcinkevičius ir Aušra Kiudulaitė „Draugystė ant straublio galo“, Neringa Vaitkutė „Klampynių kronikos“, Jurga Vilė ir Lina Itagaki „Sibiro haiku“.

Mokyklinio amžiaus vaikams buvo pristatytos visos penkios knygos ir kviečiama jas skaityti bei balsuoti „Metų knygos rinkimų“ svetainėje už įsimintiniausią ir labiausiai patikusią knygą.

Bibliotekininkė lankėsi Buožėnų mokyklos-darželio priešmokyklinėje grupėje ir  naudodamasi informacinėmis technologijomis pristatė Mariaus Marcinkevičiaus ir Aušros Kiudulaitės knygą „Draugystė ant straublio galo“. Istorija apie gražią pelytės Patricijos ir dramblio Džeraldo draugystę, padedant auklėtojai Astai Bakšinskienei, įkvėpė mažuosius skaitytojus iliustruoti knygelę.

bibliotekininkė Asta Zaveckytė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje