Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Edukacinė popietė „Kas ant margučio parašyta“

Edukacinė popietė „Kas ant margučio parašyta“

Paskutinė savaitė prieš Velykas – svarbi visiems gyventojams. Prabudus pavasariui ir įsibėgėjus velykinės ruošos darbams Baltininkų kaimo gyventojai, trečiadienį, skubėjo į biblioteką, kur vyko edukacinis renginys. Renginį pradėjome rankų darbo velykinių kiaušinių, dovanoms skirtų dėžučių ir kitų darbelių paroda. Edukacinį užsiėmimą vedė ir savo darbelius eksponavo viešnia iš Eigirdžių mokyklos Audronė Bagužienė. Ji papasakojo ir parodė kaip galime pasigaminti Velykinius kiaušinius. Visos su malonumu kibome į darbą. Po dviejų valandų nuoširdaus triūso rankose jau laikėme savo kūrybos margučius.

 Šios popietės metu gyventojai papildė savo žinių bagažą, turėjo galimybę pabendrauti su artimaisiais, kaimynais ir kupini gerų emocijų lauks gražiausios metų šventės. Kaimo žmones suvedė noras kartu pasibūti, pabendrauti, pasidalyti rūpesčiais ir džiaugsmais. Šį renginį gražiai papildė Danutė Andrijauskienė, kuri pasidalijo įspūdžiais iš Izraelio, pavaišino šio krašto saldumynais.

 Laikas bendraujant prabėgo nejučia. Atsisveikinome ir vieni kitiems palinkėjome gražių artėjančių Šventų Velykų, lai ramybė ir širdžių džiugesys pripildo kiekvieno mūsų namus.

Vyr. bibliotekininkė Jadvyga Jakienė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje