Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2012 » Renginys vaikų literatūros skyriuje

Renginys vaikų literatūros skyriuje

Vaikų skyriuje

Vaikų literatūros skyriuje svečiavosi Telšių lopšelio/darželio „ Eglutė" jaunieji dailininkai su piešimo mokytoja Jurgita Nagiene. Bibliotekos darbuotojai pakvietė vaikus į biblioteką, kad dar kartą visi kartu pasidžiaugtų spalvingais vaikų darbeliais , kurie visą mėnesį puošė vaikų biblioteką ir padėkotų vaikams už jų darbelius. Nežinia kaip atrodytų biblioteka, jei čia nekabėtu jaunųjų kūrėjų darbai, kurie suteikia šviesos, šildo mūsų niūrias patalpas.

Mažuosius menininkus pasveikino ir už surengta parodą dėkojo K. Praniauskaitės viešosios bibliotekos direktorė Virginija Černiauskienė.

Visą mėnesį bibliotekos lankytojai rinko labiausiai patikusius piešinius. Kadangi visi piešiniai buvo labai gražūs, tai sunku buvo išskirti pačius gražiausius.

Labai gražūs piešiniai visiems patikę tai: Brigitos Burbaitės - „Pilis", Viltės Valantinaitės – „Daržovių asorti", Paulinos Voronenkovaitės – „Pelėda", Nedos Lukošiūtės – „ Rudeninis medis". Visi mažieji dailininkai buvo apdovanoti l/d „Eglutė" padėkos raštais ir bibliotekos skirtomis dovanėlėmis.

Šiuo metu vaikų literatūros skyriuje eksponuojama nauja lopšelio-darželio „Eglutė" auklėtojų J. Nagienės ir O. Sidaravičiūtės vykdomo projekto "Tautodailė-tradicijos ir naujovės vaikų kūryboje" dailės darbų paroda. Šios parodos dalyviai mokėsi senųjų amatų: audė, lipdė, piešė.

Paroda maloniai laukia lankytojų iki birželio pabaigos .

Jei susidomėjote ir norite tai išvysti, užsukite į vaikų literatūros skyrių.

Kviečiame apsilankyti.

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje