Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2012 » Naujų idėjų generavimas išvykoje po Plungės bibliotekas

Naujų idėjų generavimas išvykoje po Plungės bibliotekas

Išvyka į Plungę

Geros žinios paskatinti apie Plungės viešosios bibliotekos įkurtuvių džiaugsmą, grupė rajono bibliotekininkų suskubo šia žinia pasidžiaugti kartu.

Pasidžiaugti buvo kuo. Naujam gyvenimui buvusioje Oginskio parko laikrodinėje-oranžerijoje po 3 metų trūkusios statybos ir restauravimo darbų čia įsikūrė moderni Plungės viešoji biblioteka. Kultūros paveldo objekte įsikūrusi biblioteka žavėjo savitomis ir įdomiomis erdvėmis, originaliu interjeru. Įkurtuvių rūpesčiais ir džiaugsmais su mumis dalinosi bibliotekos direktorė Violeta Skerienė ir darbuotojai.

Aplankėme ir šio miesto filialą, įsikūrusį prekybos centre ,,Maxima". Biblioteka-filialas prekybos centro patalpose yra vienintelis respublikoje, jis mus stebino lankytojų gausa.

Nepraleidome progos aplankyti ir šaltojo karo siaubą pajusti Plateliuose, Žemaitijos nacionaliniame parke įsikūrusį vienintelį Europoje šalto karo muziejų.

Darbo patirtimi pasidalijome Platelių filiale ir grįžome su didele viltimi, kad mus didelis įkurtuvių džiaugsmas aplankys 2013 metais.

 

Virginija Černiauskienė

 
Savanoris bibliotekoje