Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2011 » 2011 11 28 Vaikų literatūros skyriuje atidaryta viešoji interneto prieiga.

2011 11 28 Vaikų literatūros skyriuje atidaryta viešoji interneto prieiga.


 

2011 m. lapkričio 28 dieną Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje gražia švente paminėtas viešos interneto prieigos atidarymas. Atidaryme dalyvavo Viešosios bibliotekos direktorė Virginija Černiauskienė, kompiuterinio tinklo administratorius Andrius Matiekus, spaudos atstovai.

 

 Smagią ir žaismingą atidarymo šventę pravesti padėjo Žemaitijos kolegijos kultūrinės veiklos vadybos antro kurso studentai: Lina Krajinaitė, Ieva Pocevičiūtė, Ilona Petrauskaitė ir Vytautas Urnikis. Atidarymo šventę pradėjo pelės Izolina ir Graužtukė, kurios linksmai pristatė interneto galimybes. Simbolinę atidarymo juostą perkirpti buvo patikėta bibliotekos direktorei ir kompiuterinio tinklo administratoriui Andriui. Atidaryme dalyvavo aktyviausi bibliotekos lankytojai vaikai, kurie jau seniai laukė naujos kompiuterinės įrangos ir spartesnio interneto. Atidarymo šventės kulminacija – viktorina ir užduotys prie naujų kompiuterių. Teisingai atsakiusiems į klausimus ir visiems atidarymo šventės dalyviams įteiktos dovanėlės su projekto „Bibliotekos pažangai“ simbolika.

Projekto „Bibliotekos pažangai“ dėka vaikų literatūros skyriuje atsirado 11 kompiuterių: 10 vartotojams ir vienas bibliotekininkei. Modernūs kompiuteriai pakeitė bibliotekos įvaizdį iš esmės. Bibliotekos lankytojai gali nemokamai naudotis vieša interneto prieiga, dalyvauti mokymuose, akcijose ir konkursuose.

Vaikų lit. sk. vedėja: Rūta Savickienė

 

 
Savanoris bibliotekoje