Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2011 » 2011 11 28 Testo-konkurso ?Elektroninės paslaugos ir atsargus elgesys internete? nugalėtojai

2011 11 28 Testo-konkurso ?Elektroninės paslaugos ir atsargus elgesys internete? nugalėtojai


Skelbiame testo-konkurso „Elektroninės paslaugos ir atsargus elgesys internete“ nugalėtojus. Planšetiniai kompiuteriai atitenka Agnei Sliserytei iš Kazlų Rūdos ir Vilijai Jocienei iš Telšių rajono, elektroniniai knygų skaitytuvai – Vaidai Skarulskytei-Tiurkinai iš Klaipėdos ir Marijonui Striogai iš Kauno, o fotoaparatai – Lolitai Gričinienei iš Ukmergės rajono ir Eugenijai Kurnickienei iš Joniškio rajono.

Iš viso teste-konkurse dalyvavo 561 žmogus. Į visus klausimus teisingai atsakė ir 100 proc. balų surinko 387 konkurso dalyviai. Šeši prizų laimėtojai buvo nustatyti burtų keliu, dalyvaujant prizus įsteigusio Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos (IVPK) direktoriui Valdui Kišonui ir konkurso rengėjų komisijai.

Nugalėtojai buvo išrinkti elektroniniu būdu, į pagalbą pasitelkus elektroninį skaitmenų generatorių interneto svetainėje www.random.org. Kiekvienam iš 387 teisingai atsakiusiųjų į klausimus buvo priskirtas asmeninis numeris, o sistema, šešis kartus spustelėjus kompiuterio klavišą, atsitiktiniu būdu nustatė laiminguosius. 

 
Savanoris bibliotekoje