Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujienos » Renginiai » Priimami siūlymai apdovanoti Atminimo ženklu „UŽ NUOPELNUS ŽEMAITIJAI“.

Priimami siūlymai apdovanoti Atminimo ženklu „UŽ NUOPELNUS ŽEMAITIJAI“.

Priimami siūlymai apdovanoti Atminimo ženklu „UŽ NUOPELNUS ŽEMAITIJAI“.

Apdovanojimui Atminimo ženklu „Už nuopelnus Žemaitijai“ teikiami asmenys yra įvertinami už reikšmingus, išliekamąją vertę turinčius, įsimintinus darbus  Žemaitijai, už nuopelnus ir pasiekimus įvairiose veiklose  stiprinančiose Žemaitijos tapatybę, istorinę atmintį, kalbą, Žemaitijos kaip istorinės Europos žemės gyvybingumą šiuolaikiniame pasaulyje.

Apdovanojimas gali būti teikiamas Lietuvos Respublikos ir užsienio šalių piliečiams, savo pasiekimais bei autoritetu garsinantiems istorinę Europos žemę -Žemaitiją, savo veikla ženkliai prisidedantiems prie šio krašto gerovės ir klestėjimo.

Kandidatus siūlyti gali juridiniai ar fiziniai asmenys, kurie turi pateikti reikiamus dokumentus:

1. Laisvos formos siūlymą (pavyzdys);

2. Kandidato gyvenimo aprašymą (CV);

3. Išsamų pastarųjų metų veiklos, reikšmingų, išliekamąją vertę turinčių darbų, nuopelnų aprašymą, nurodant apdovanoti siūlomos veiklos mąstą ar pobūdį, trukmę, sprendimų įtaką arba vaidmenį visuomenėje (bendruomenėje).

Prašome siūlymus ir prie jo pridedamus dokumentus siųsti Lietuvos paštu, elektroniniu paštu ( Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript. Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript. ) arba pristatyti iki 2019 m. gruodžio 1d. adresu:

Telšių rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir turizmo skyrius (317; 308 kab.)

Telšių rajono savivaldybė, Žemaitės g. 14, LT-87133 Telšiai.

Daugiau informacijos:

Eglė Macienė  tel. nr. +370(646)39486, el. paštas Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript.

Vida Urnikienė tel. nr. +370(672)12472, el. paštas Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript.

Atminimo ženklo „UŽ NUOPELNUS ŽEMAITIJAI“ nuostatai
KVIETIMAS

 

 
Savanoris bibliotekoje