Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Kalifornijos merginos

Kalifornijos merginos

Kalifornijos merginos

Autorė: Susan Mallery

„Ryški Kalifornijos saulė mažai tedžiugina tris seseris, nes visos jos tą pačią savaitę buvo paliktos mylimųjų...“
Finola – populiari Los Andželo televizijos ryto laidos vedėja. Prieš pat tiesioginę laidą sužinojusi, kad vyras jai neištikimas, ji sugeba susitvardyti ir kaip niekur nieko bendrauti su vyro meiluže – jauna popmuzikos pasaulio žvaigžde. Finola slapstosi nuo žurnalistų, apsimetinėja esanti abejinga vyro neištikimybei, tačiau iš sielvarto jai plyšta širdis. 
Didelio čia daikto, kad Zenę metė vaikinas. Jis jai nelabai ir patiko. Aplinkiniai spaudžia susirasti porą, bet ji  mieliau laisvalaikiu plaukiotų banglente. Daug nesvarsčiusi Zenė sutinka geriausiai draugei išnešioti kūdikį –  šiaip ar taip, jos įsčios laisvos, kaip ir širdis. 
Tai ji per žema, tai per stora, tai nelabai graži – jaunėlė Elė įprato būti nepastebima, bet net ji nesitikėjo būti palikta sužadėtinio prieš pat vestuves. Ir jam nė neužteko drąsos pačiam pranešti – atsiuntė brolį.  Kaip tyčia, Danielis vis ateina paguosti Elės, siūlosi jai padėti...
Seserys drauge įveiks sunkumus ir atvers naują gyvenimo puslapį, o skaitytojai pasiners į meilės, žavesio ir subtilaus humoro kupiną pasaulį.
Kai net gražiausi saulėlydžiai nebedžiugina... O gyvenimas - vienos permainos. 
 
Savanoris bibliotekoje