Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Šokoladas su pipirais. Mano verslo istorija

Šokoladas su pipirais. Mano verslo istorija

Šokoladas su pipirais. Mano verslo istorija

Autorius: Algimantas Jablonskas

Algimantas Jablonskas (g. 1965 m.) – garsios ir žinomos tarptautiniu mastu įmonės „AJ šokoladas“ įkūrėjas, šokolado kultūros Lietuvoje plėtotojas. Tačiau kelias į saldžiąją imperiją buvo vingiuotas, būdingas daugeliui nepriklausomos Lietuvos verslininkų. Išbandyta daug kas: restoranų, žuvų, statybų, net transportinių laivų verslai. Išgyventa prabanga ir finansinės duobės, pakilimai ir bankrotai, daug kas sukurta ir viskas prarasta, bet vėl pradėta iš naujo. 
 
Ši knyga, verslo pasauliui išgyvenant sukrėtimą, kaip niekada svarbi ir reikalinga. Jos autorius savo patirtimis parodo, kiek daug lemia žmogaus psichologinės savybės, sutapimai, gebėjimas atsidurti reikiamoje vietoje reikiamu laiku. Tačiau ne kartą klausiama: ar tikrai viskas žmogaus rankose, kas padiktuoja pačius netikėčiausius, jokiuose vadovėliuose neaprašytus, bet teisingus sprendimus? Autorius pataria: nebijokite, svajokite, kelkite sau kuo didžiausius tikslus. O kai juos įgyvendinsite – nemanykite, kad tai amžiams...
Tikro verslininko, kuriančio iš pašaukimo, istorija. Knyga, kuri įkvėps nenuleisti rankų,  bandyti ką nors naujo, nebijoti dar nepažinto kelio ir, žinoma, tikėti savo kuriamo verslo sėkme.
Verslininkas Antanas Zabulis.
 
Algimantai, per Tave neišsimiegojau – iki 4 valandos ryto skaičiau Tavo knygą!
Robertas Žebrauskis, Muzikinio teatro „Legendos klubas“ vadovas, Niujorkas.
Mane sužavėjo dinamiškas pasakojimas, perskaičiau vienu įkvėpimu ir susimąsčiau. Iš tiesų, kiek daug gyvenime lemia atsitiktinumai, kokiu įdomiu laiku gyvename, kiek daug galimybių, tačiau ne kiekvienas Algimanto kartos verslo žmogus trykšta tokiu nepaprastu optimizmu, charizma, energija, linksma ironija ir tikėjimu tuo, ką daro. 
Evalda Šiškauskienė, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentė.

 

 
Savanoris bibliotekoje