Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Picofalkonės šunsnukiai

Picofalkonės šunsnukiai

Autorius: Maurizio de Giovanni

picofalkones sunsnukiaiKorupcijos skandalo paženklintam Picofalkonės komisariatui suteiktas paskutinis šansas – naujasis komisaras Luidžis Palma ir keturi iš kitų Neapolio rajonų atsiųsti pareigūnai turi nuplauti nuo jo gėdą ir grąžinti prarastą autoritetą. Tiesa, naujokai irgi netobuli: inspektoriaus Lojakono biografiją temdo incidentas su informatoriumi, policininkas Romanas dažnai nesitvardo, pareigūnė Di Nardo apsėsta ginklų, o jaunesnysis policininkas Aragona vairuoja kaip beprotis. Senbuviai Pizanelis ir Kalabrezė persekiojami savų demonų, tačiau komisaras tikras – dirbdami išvien jie gali tapti puikia tyrėjų komanda.
Išbandymai netrukus prasideda. Ankstų rytą tarnaitė aptinka notaro žmonos lavoną – kažkas suknežino jai galvą pačios namuose stiklo rutuliu iš jos pačios kolekcijos. Nevykęs apiplėšimas ar suplanuota žmogžudystė? Ką slepia meilės nuotykiais garsėjantis notaras ir koks iš tiesų buvo tyliosios jo žmonos gyvenimas?
Inspektoriaus Lojakono vadovaujamas tyrimas veda į uždarus turtingųjų klubus ir visuomenės paribius. Tuo pat metu senajame Neapolio rajone dedasi daugiau įtartinų dalykų, o Picofalkonės komisariato pareigūnai išgyvena asmenines dramas.

 
Savanoris bibliotekoje