Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Vidurnakčio saulė

Vidurnakčio saulė

Autorė: Stephenie Meyer

vidurnakcio sauleBestselerių autorė Stephenie Meyer triumfuodama grįžta į „Saulėlydžio“ pasaulį su šia itin laukta knyga, visą pasaulį pakerėjusia Belos ir Edvardo meilės istorija.
„Saulėlydyje“ susitikus Edvardui Kalenui ir Belai Svan užsimezgė nemirtinga meilės istorija, prikausčiusi viso pasaulio dėmesį. Bet iki šiol jos gerbėjams įvykius pasakojo Bela. Pagaliau skaitytojai pajus dramatiškus ir širdį gniuždančius išgyvenimus iš Edvardo lūpų.
Ši nepamirštama istorija įgauna naują, niūresnę, prasmę. Susitikimas su Bela yra ir labiausiai trikdantis, ir įdomiausias įvykis, kuris jam nutiko per visą jo, kaip vampyro, gyvenimą. Patirdami dar daugiau užburiančių Edvardo praeities smulkmenų ir painių vidinių išgyvenimų, skaitytojai supras, kodėl šie įvykiai nulėmė jo gyvenimo konfliktą ir apvertė jį aukštyn kojomis. Kaip įmanoma taip stipriai įsimylėti? Kaip jis gali siekti, ko trokšta jo širdis, jei tai sukels Belai mirtiną pavojų?
„Vidurnakčio saulėje“ S. Meyer grąžina skaitytoją į pasaulį, prikausčiusį milijonus
gerbėjų. Ši knyga – tai epinis romanas apie neaprėpiamus nemirtingos meilės džiaugsmus ir
skaudulius.
S. Meyer – amerikiečių rašytoja, kuriai milžinišką populiarumą visame pasaulyje pelnė „Saulėlydžio“ saga. Ji išversta į 49 kalbas, parduota per 160 milijonų jos egzempliorių. Pagal šią knygų seriją pastatyti Holivudo filmai prikausto daugybės gerbėjų dėmesį. Lietuviškai galime skaityti ir kitas autorės knygas: „Sielonešė“, „Chemikė“, taip pat „Trumpas antrasis Bri Taner gyvenimas“, parašytą „Saulėlydžio“ sagos motyvais.

 
Savanoris bibliotekoje