Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2013 » Kaunatavoje, kaip ir kasmet, gegužės mėnesį, pažymėta Europos Sąjungos dieną

Kaunatavoje, kaip ir kasmet, gegužės mėnesį, pažymėta Europos Sąjungos dieną

Kaunatavoje, kaip ir kasmet, gegužės mėnesį, pažymėta Europos Sąjungos dieną

Tradicija tapo ir pasodinti medelį Europos alėjoje prie Kaunatavos pagrindinės mokyklos. Šiemet medelį, kurį padovanojo UB "Kaunatavos sodai" savininkai V. ir R. Gailiai, sodino dešimtokai. Ir medelis vienas egzotiškiausių iki šiol alėjoje pasodintų – abrikosas, tad dešimtokai juokavo, kad kasmet užsuks į mokyklą paragauti vaisių.

Šiais metais šventė pasiliko šūkį- „Kad mūsų kaimas būtų gražiausias Europoje !". Tokiu pavadinimu kaimo centre šurmuliavo gėlininkų mugė, kad kaimas galėtų nuo pat pavasario pasipuošti, o Kaunatava vis gražėtų ir žydėtų.

Kadangi Lietuva jau labai greitai, 2013 metų vasarą, stos prie Europos Sąjungos Tarybos vairo, Kaunatavos parg. mokyklos mokiniai, padedami mokytojos L. Čiapienės bei klasių auklėtojų, ant ugnies balionų, kurios padovanojo Telsiu Europe Direct informacijos centras, vadovaujamas A. Valackonienės, rašė linkėjimus ir patarimus, kad pirmininkavimas būtų sėkmingas ir sklandus. Vėliau visi kartu juos paleido skristi, palydėdami pačias nuoširdžiausiais aplodismentais, tikėdami kad Lietuvos parlamentarams šis atsakingas laikotarpis bus sėkmingas ir palankus Lietuvos gyventojams.

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje