Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Laisvė, daryti tai, kas patinka: 16 tikrų lietuviškų istorijų

Laisvė, daryti tai, kas patinka: 16 tikrų lietuviškų istorijų

Autoriai: Rita ir Gediminas Grinevičiai

Laisve daryti tai kas patinkaJie sunkiai dirbo, kol aplankė sėkmė. Jiems teko išgirsti daugybę „ne", kol pagaliau žmonės patys pradėjo prašytis su jais dirbti. Jie pradėjo nuo visiško nulio, o dabar turi didžiules komandas ir pasiekė finansinę laisvę. Jie – tai buvusios namų šeimininkės, vadybininkai, psichologai, slaugės ir kitų profesijų atstovai, kurie nė negalvojo, kad atsidurs versle. Bet šiandien tai – koučeriai, ekspertai, verslininkai. Tinklinės rinkodaros (angl. MLM) LYDERIAI, savo pavyzdžiu įrodę, kad visi gali pasiekti sėkmės gyvenime. Reikia tik noro. O galimybių atsiras.

Šiuose pasakojimuose yra baimės, abejonių, nusivylimų. Ir kartu pergalių, lemtingų sprendimų, pasikeitusių likimų. Vertingiausia tai, kad knygoje rasite žmonių patirtį – nuo visa ko pradžios, pirmųjų žingsnių ir lemtingo taško, nuo kurio verslas pradėjo augti.

Po kiekvienos istorijos siūlomi specialūs pratimai ir užduotys. Juos atlikę, geriau suprasite save, įveiksite panašias į mūsų herojų baimes arba situacijas, susitvarkysite su vidiniu nerimu ir nepasitikėjimu.

Manome, kad tinklinė rinkodara turi didelę ateitį. XXI amžius kupinas staigmenų. Jau stebime, kaip keičiasi darbdavių ir darbuotojų santykiai, o jauni žmonės vis labiau siekia būti nepriklausomi, nori gerai gyventi ir jaustis stabiliai. Tinklinės rinkodaros fenomenas tas, kad ji suteikia LAISVĘ RINKTIS, nepaisant pasaulio įvykių. Mūsų verslas priklauso tik nuo asmeninių savybių ir noro nuolat tobulėti.

 

 
Savanoris bibliotekoje