Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Keturios meilės istorijos. Novelių rinkinys

Keturios meilės istorijos. Novelių rinkinys

Autorės: Ilona Madelaine, Donata Kontenienė, Tyla Audroje, Asta Jolanta Miškinytė

keturios meilės istorijosTo dar nebuvo! Keturios žinomos lietuvių autorės sukūrė tikrą šventinį skaitymo malonumą meilės išsiilgusioms širdims.

Donata Kontenienė – perkamiausių lietuviškų meilės romanų autorė – sugrįžo su nauja istorija! Novelėje „Kažkas stebuklingo, arba dvi minutės po vidurnakčio“ Danielio Silverio ir Jumos meilė padės sulaužyti tam tikrus tabu ir nustebins netikėta atomazga.

Ilona Madelaine – šmaikštaus ir karšto debiutinio romano „Nuodas“ autorė pasakoja apie vaikystės draugų Mėtos ir Džiugo jausmų išbandymus Dzūkijos kaime. „Kalėdos Piktavilkiuose“ – smagios ir aistringos.

Tyla Audroje – meilės romanų autorė, 2022 m. debiutavusi įtraukiančiu romanu „Tavo akimirkos nuodėmė“ jau spėjo pradžiuginti skaitytojus trimis knygomis. Jos šventinėje novelėje „Gal kada nors...“ likimas po skaudžių netekčių suveda Skaistę ir Žilviną. Judviejų šventės bus paskanintos gera doze optimizmo.

Asta Jolanta Miškinytė – trijų knygų ir radijo pjesės „Mama, aš tave myliu“ autorė savo kūryboje liečia šeimos, paauglių, moters brendimo temas. Intriguojantį novelės „Vienišų širdžių dėlionė“ siužetą įsuka Letos ir Lilės sprendimas Kalėdas sutikti ne su giminaičiais, kaip visada, o pakvietus į svečius du atsitiktinai sutiktus pažįstamus vaikinus. Kuo visa tai baigsis?

Keturios knygos minkštais viršeliais kietame futliare (dėžutėje).

 

 
Savanoris bibliotekoje