Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » iki 2010 » 2008 12 11 Advento vakaras

2008 12 11 Advento vakaras

2008 12 11 Advento vakaras Kaunatavos bibliotekoje

 advento   smuikas

kunigas

 

 

 

 

Prasidėjus adventiniam laikotarpiui visi susimąstome apie metų nuveiktus darbus. Norisi padėkoti kartu buvusiems, padėjusiems, atsiprašyti, jei ką padarę esame ne taip, pasistengti padaryti ką nesuspėjome per metus.

 

           Prasidėjus adventiniam laikotarpiui visi susimąstome apie metų nuveiktus darbus. Norisi padėkoti kartu buvusiems, padėjusiems, atsiprašyti, jei ką padarę esame ne taip, pasistengti padaryti ką nesuspėjome per metus. Su tokiu tikslu Kaunatvos kaimo bibliotekininkės, gražią gruodžio popietę, pakvietė savo skaitytojus į biblioteką. Smagu buvo pabūti kartu, pasiklausyti Giedros iš Šiaulių griežiamų smuiko melodijų, moterų giedamų adventinių giesmių. Kunigas Boleslovas gražiais ir prasmingais žodžiais priminė advento prasmę ir svarbą. Kultūros skyriaus vedėja D. Mikienė pasveikino visus susirinkusius ir pasidžiaugė bibliotekos renginių gausa, K. Praniauskaitės VB direktorė V. Černiauskienė linkėjo visiems geresnių ateinančių metų ir nepavargti atliekant kad ir mažus gerus darbus.

         Vienas iš neatliktų metų darbų  Kaunatavos bibliotekoje- VIPT (viešas interneto prieigos taškas) atidarymas. Nors kompiuteriai jau pajungti ir biblioteka per porą mėnesių sulaukė 500 savo lankytojo, oficialiai atidaryta prieiga popietės metu. Šia proga Asta Narbutienė pristatė savo nuotraukų parodą, o bibliotekininkė V. Jocienė sveikino pirmąjį, 100 ir 500 prieigos lankytoją.

         Gera pabūti kartu. Išdalinę adventinius vainikus, kaip nesustojančio gyvenimo rato simbolius, tikimės kitais metais gražių renginių, susitikimų ir prasmingų akimirkų kartu. 

                                                                                Vilija Jocienė
 

 
Savanoris bibliotekoje