Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Deimantų šlifuotojas. Verslo ir gyvenimo vadyba pagal Budą

Deimantų šlifuotojas. Verslo ir gyvenimo vadyba pagal Budą

Autorius: Michael Roach

deimantu slifuotojas verslo ir gyvenimo vadyba pagalTarptautiniame bestseleryje pasakojama apie senovės Azijoje išdėstytus principus, padėjusius jam pasiekti sėkmę. Michaelas Roachas įkūrė „Deimantų šlifuotojo“ vadybos mokymo institutą (Diamond Cutter Management Training Institute), kuris šią žinią kasmet skleidžia per 100 000 žmonių iš daugiau nei 30 pasaulio šalių.

Per dešimt metų ši knyga, paremta senovės tibetiečių Deimantinės sutros išmintimi, tapo šiuolaikine verslo klasika, išversta į daugiau nei penkiolika skirtingų kalbų ir naudojama kuriant milijardus dolerių kainuojančius naujus verslus visame pasaulyje.

Į šį atnaujintą leidimą įtraukta visa originali knyga ir naujas skyrius „Deimantų šlifuotojo sėkmės istorijos“. Tai tikri pasakojimai apie žmones, kuriems pavyko sėkmingai pasinaudoti šia knyga, iš pirmų lūpų.

Sužinokite ir jūs, kaip galite pasiekti sėkmę gyvenime ir darbe, ir būtinai susipažinkite su Deimantų šlifuotojo tęsiniu – knyga „Karminis valdymas. Ką pasėsi, tą ir pjausi ir versle, ir gyvenime“.

 

 
Savanoris bibliotekoje