Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

BIBLIOTEKOS SVEČIAS – GAMTOS FOTOGRAFAS MARIUS ČEPULIS

Spalio 26 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje ir jos filiale Varnių miesto bibliotekoje  lankėsi ypatingas svečias – Marius Čepulis: fotografas, rašytojas, paskaitininkas, laidų vedėjas, aplinkos ministro patarėjas, besirūpinantis biologinės įvairovės išsaugojimu ir gyvūnų gerove.

M. Čepulis pelnė ne vieną prizą Lietuvos gamtos fotografų konkurse „Auksinis žaltys“. 2017 m. išleido pirmąją savo knygą „Metai. Gamtos fotografo dienoraštis“.

Į susitikimą atvyko Telšių Žemaitės gimnazijos Ia ir IIc klasių gimnazistai su dailės ir technologijų mokytoja Regina Nostiene bei geografijos mokytoja metodininke Aurelija  Šviežikiene.

Sulaukėme ir būrio skaitytojų, kuriems aktuali gamtininko-fotografo kasdienybė, fotografavimo metodai.

Susitikimas buvo labai įdomus, informatyvus ir, žinoma, šmaikštus. Paklausęs, ko, susirinkusiųjų nuomone, fotografui labiausiai reikia, M. Čepulis išgirdo atsakymų: sveikatos, kantrybės... Taip, bet svarbiausia, ko mums visiems reikia, ką bedarytume, pasak svečio, – informacijos ir žinių! Be šito nieko gyvenime nepasieksime.

Sužinoję daug įdomių ir smagių fotografo kasdienybės užkulisių bei gerai praleidę laiką, atvykusieji negailėjo gražių žodžių bibliotekos svečiui. Ačiū už labai įdomų susitikimą!

Projektą „Biblioteka: išlaisvink kūrybiškumą ir tapk kūrėju“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba, Telšių rajono savivaldybė.

 

 

 

 

 

 

Daugiau nuotraukų:

https://www.facebook.com/kpbiblioteka/posts/417765967228496

 

 

 
Savanoris bibliotekoje