Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

BIBLIOTEKOS DARBUOTOJŲ SEMINARAS

Spalio 26 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje vyko darbuotojų seminaras. Išsamų ir šiemet – Žemaičių kalbos metais – labai aktualų pranešimą „Žemaitija ir jos žmonės XIX–X a.“ parengė Žemaičių „Alka" muziejaus istorikė, Telšių rajono savivaldybės tarybos narė Janina Bucevičė.
Bibliotekos vadovė Vida Urnikienė ir visas kolektyvas pasveikino naująsias bibliotekos skyrių vedėjas: Inovacijų ir mokymo centro – Eriką Bytautienę, Vaikų ir jaunimo aptarnavimo skyriaus – Moniką Lukoševičienę, Informacinių išteklių skyriaus – Editą Jonušienę, Suaugusiųjų aptarnavimo skyriaus – Jolitą Maščinskienę.
Asmeninių ir darbo sukakčių progomis pasveikintos bibliotekos darbuotojos: Ingrida Bubilienė, Edita Streckienė, Irena Dobrovolskienė, Aurika Stupelienė. Už geriausius knygų skaitymo iššūkio „Vasara su knyga“ rezultatus padėkota bibliotekų darbuotojoms: Tryškių filialo – Janinai Norvaišienei, Ryškėnų filialo – Vitalijai Dzieverš, Ubiškės filialo – Daliai Milašauskienei, Buožėnų filialo – Astai Zaveckytei.
Inovacijų ir mokymo centro vedėja E. Bytautienė supažindino, kaip pildyti Kultūros paso paraišką, papasakojo apie šiame centre jau vykdomą edukaciją „3D – originaliai, kūrybiškai, praktiškai“, į kurią mokyklos gali registruotis svetainėje www.kulturospasas.lt.
Apie bibliotekos organizuojamą Knygų pristatymo konkursą išsamiai papasakojo ir visus darbuotojus aktyviai įsitraukti paragino Vaikų ir jaunimo aptarnavimo skyriaus vedėja M. Lukoševičienė.
Suaugusiųjų aptarnavimo skyriaus vedėja J. Maščinskienė supažindino su Tarpbibliotekinio abonemento aprašu, Informacinių išteklių skyriaus vedėja E. Jonušienė – Neinventorintų dokumentų užpajamavimu ir nurašymu.
Seminaras baigėsi įdomiu, nuotaikingu susitikimu su gamtos fotografu Mariumi Čepuliu.
 
 
Savanoris bibliotekoje