Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

DŪSEIKIŲ SOCIALINIŲ GLOBOS NAMŲ GYVENTOJŲ DARBŲ PARODA „GYVENIMO SPALVOS“

Bibliotekoje eksponuojama Dūseikių (Tryškių sen., Telšių r.) socialinių globos namų gyventojų darbų paroda „GYVENIMO SPALVOS“.

Šiandien pas mus atvyko darbų autoriai, lydimi šių globos namų direktoriaus pavaduotojos socialiniams ir medicininiams reikalams Nijolės Rubežienės, vykdančios direktoriaus funkcijas, ir vyriausiosios socialinės darbuotojos Vitalijos Vaitiekūnienės.

Globos namų gyventojai pagal galimybes dalyvauja savarankiškumo įgūdžių ugdymo, darbinės veiklos ir užimtumo programose. Socialiniai darbuotojai, užimtumo specialistai stiprina gyventojų gebėjimus pasirūpinti savimi ir savo gyvenimo sąlygomis, gebėjimu prisitaikyti visuomenėje.

 

Gyventojai turi galimybes dalyvauti mėgstamose užimtumo veiklose, save realizuoti siuvinėdami, siūdami, mezgdami, pindami, dirbdami su moliu, užsiimdami papuošalų, įvairių odos dirbinių gaminimu, karpinių karpymu, žvakių liejimu, piešimu, spalvinimu ir pan.

Tikimės, kad globos namų gyventojai atrado save tam tikroje veikloje, o bibliotekoje eksponuojama paroda ir geri mūsų lankytojai palinkėjimai didins motyvaciją kurti toliau.

Pasigrožėti paroda kviečiame iki lapkričio pabaigos.

 

 
Savanoris bibliotekoje