Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

BIBLIOTEKININKĖS LANKĖSI „VILTIES“ CENTRE

Sausio 26 d. bibliotekos Vaikų ir jaunimo aptarnavimo skyriaus darbuotojos Aušra Ubartienė ir Kristina Vaičiekauskienė lankėsi Telšių centre „Viltis“ – čia surengė skaitymo skatinimo edukacinį užsiėmimą „Kelionė į spalvingą jausmų ir emocijų pasaulį“.

Susipažinusios su užsiėmime dalyvavusiais „Vilties“ lankytojais, bibliotekininkės kalbėjo apie emocijas: kokių jų yra, ką jaučiame, kaip jas valdyti. Savo emocijas galima įvardinti ir  spalvomis: užsiėmimo dalyviams parodytos kelios nuotraukos, jie turėjo parinkti atitinkamą spalvą tam tikrai emocijai.

Visi pažiūrėjo filmuką, kuriame pasakojama apie mūsų emocijas ir kokios jos visos svarbios  kasdieniniame gyvenime. O užsiėmimo pabaigoje visi turėjo pagalvoti, kokią emociją jautė susitikimo metu, ir tai atspindinčios spalvos lapelius sudėti į bibliotekininkių padovanotą „Emocijų puodynę“.

Tikimės, kad edukacijos dalyviai gerai ir prasmingai praleido laiką. „Vilties“ centro direktorė Irmina Dobilienė ir pavaduotoja socialiniam darbui Aušra Motuzaitė padėkojo už gražią bendrystę.

 
Savanoris bibliotekoje