Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

MANO ĮSIMINTINIAUSIA KNYGA. ERIKA PRANCKEVIČIENĖ

ERIKA PRANCKEVIČIENĖ, Rietavo savivaldybės Irenėjaus Oginskio viešosios bibliotekos direktorė

MAJA LUNDE „SNIEGO SESĖ“

Augindama du berniukus, kas vakarą skaitau vaikišką literatūrą ir džiaugiuosi rasdama vaikų knygose tiek gėrio, tyrumo, išminties. Knyga „Sniego sesė“ – paslapčių kupina istorija, kuri kiekvieno skaitytojo namus pripildys kalėdinės nuotaikos.

Linkiu perskaityti šią nuostabią ir nepamirštamą knygą ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, nes istorija taip stipriai paliečia, kad norisi būti šalia artimųjų, norisi juos stipriai apkabinti ir nepaleisti, norisi dažniau pasakyti, kad myli, ir padėkoti gyvenimui, kad esi.

 Labai sunku perteikti emocijas. Perskaičius knygą, širdyje pasidaro taip šilta, tyra, gera ir jauku, lyg ta kalėdinė dvasia. Ši knyga ne tik apie džiaugsmą ir liūdesį, bet ir apie tuos, kurių kažkada netekome, kuriuos mylėjome. Amžinoji gyvenimo tiesa – kad ir kur bebūtume, jie visada yra su mumis.

Rekomenduoju perskaityti kiekvienam ir atrasti ne tik knygoje, bet ir gyvenime tuos gražius dalykus, vertinti tuos žmones, kurie yra šalia mūsų, nes nieko nėra amžino, o žmogaus meilė vienas kitam – pats gražiausias pasaulio stebuklas.

 
Savanoris bibliotekoje